Retolació de vehicles

La retolació de vehicles és una eina poderosa i efectiva per promocionar el teu negoci mentre estàs en moviment. En convertir els teus vehicles en anuncis en moviment, pots augmentar la visibilitat de la teva marca i assolir una audiència més àmplia.

Rotulació de vehicles

Característiques i materials

01.

Disseny Personalitzat

Treballem amb tu per crear dissenys únics que reflecteixin la identitat de la teva marca. Des de logotips i eslògans fins a gràfics complets, el nostre equip de disseny s’assegura que el vehicle es destaqui.

 

02.

Materials d'alta qualitat

Utilitzem vinils adhesius d’alta qualitat, duradors i resistents a les condicions climàtiques. Aquests materials garanteixen que els gràfics romanguin vibrants i adherits durant anys: Vinil de tall, vinil imprès,…

03.

Acabats professionals

Oferim una varietat d’acabats, mat, brillant i laminada UV, per protegir els gràfics i assegurar una aparença impecable.

Avantatges

01.

Publicitat mòbil

Transforma els teus vehicles a anuncis en moviment que treballen per a tu les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Atrau l’atenció on vagis i maximitza l’exposició de la teva marca.

 

02.

Rendibilitat

La retolació de vehicles és una de les formes més rendibles de publicitat exterior. Un cop instal·lat, el cost és mínim i la visibilitat és constant.

 

03.

Flexibilitat i adaptabilitat

La retolació es pot aplicar a qualsevol mena de vehicle, des de cotxes i furgonetes fins a camions i autobusos. També és fàcil d’actualitzar o retirar si canvien les teves necessitats de màrqueting.

Aplicacions i instal·lació

01.

Flotes comercials

Ideal per a empreses amb múltiples vehicles, assegurant una imatge de marca consistent i professional a tota la flota.

 

02.

Vehicles d'empresa

Promociona el teu negoci mentre fas tasques diàries, reunions i entregues, aprofitant cada quilòmetre recorregut.

03.

Promocions i esdeveniments especials

Utilitza retolació temporal per a esdeveniments, promocions o llançaments de productes, captant l’atenció en moments clau.

Desplaça cap amunt