Impressió de lones

Amb la nostra tecnologia d’impressió avançada i una selecció de materials duradors, garantim resultats vibrants i duradors per a totes les necessitats de comunicació visual.

lones

Característiques i materials

01.

Lona de PVC

La lona de PVC és ideal per a aplicacions exteriors gràcies a la seva resistència a la intempèrie, a l’aigua i als raigs UV. És robusta i suporta condicions climàtiques adverses. 

Aplicacions comunes: Publicitat exterior, pancartes per a esdeveniments, senyalització i promocions.

02.

Lona microperforada

Transpirabilitat: Aquest material permet el pas de l’aire, cosa que el fa perfecte per a llocs amb molt de vent. Redueix la tensió i evita que les lones s’esquincin o facin malbé.

Aplicacions comunes: Façanes d’edificis, esdeveniments a l’aire lliure, publicitat en bastides i àrees amb alta exposició al vent.

03.

Lona Backlit

Efecte Il·luminat: Dissenyada per ser il·luminada des del darrere, aquesta lona ofereix colors intensos i una alta visibilitat fins i tot en condicions de poca llum.

Aplicacions comunes: Caixes de llum, aparadors, anuncis il·luminats i senyalització nocturna.

Avantatges

01.

Visibilitat i atracció

Les lones impreses són altament visibles i efectives per captar l’atenció del públic. La seva gran mida i qualitat gràfica asseguren un impacte visual significatiu.

02.

Durabilitat

Els nostres materials d’alta qualitat garanteixen que les lones siguin duradores i resistents, tant en aplicacions interiors com exteriors.

03.

Flexibilitat i versatilitat

Oferim lones en una varietat de materials que s’adapten a diferents necessitats i entorns, des d’esdeveniments temporals fins a instal·lacions permanents.

Aplicacions i instal·lació

01.

Publicitat exterior

Les lones són perfectes per a anuncis a tanques publicitàries, façanes d’edificis i aparadors, oferint una visibilitat inigualable.

02.

Selecció de materials

T’assessorem en l’elecció del material més adequat per a la teva aplicació específica, assegurant-te el millor resultat possible.

03.

Acabat i muntatge

Oferim opcions d’acabat com ara reforços, traus i vora per facilitar la instal·lació i perllongar la vida útil de la lona.

Desplaça cap amunt