Cartells obra pública

Creació de cartells per a obres públiques, dirigits a diverses entitats governamentals de la Generalitat de Catalunya. Aquests cartells són essencials per informar la ciutadania sobre els projectes en curs, garantir la transparència i complir les normatives vigents.

Cartells obra publica

Característiques i materials

01.

Disseny segons normatives

Creem dissenys que compleixen amb les especificacions i normatives de cada entitat. Incorporem logotips oficials, colors corporatius i qualsevol altra informació requerida.

02.

Materials duradors

Utilitzem materials que garanteixen la durabilitat i resistència dels cartells, fins i tot en condicions climàtiques adverses. Com l’alumini que és resistent a la corrosió i adequat per a exteriors.

03.

Mides i formats

Oferim una varietat de mides i formats per adaptar-nos a les necessitats específiques de cada projecte, des de petits rètols informatius fins a grans panells d’obra.

Avantatges

01.

Compliment Normatiu

Assegurem que tots els cartells compleixin les normatives i estàndards oficials establerts per les diferents entitats governamentals.

02.

Alta Visibilitat i Claredat

Dissenyem cartells que són fàcils de llegir i comprendre, garantint que la informació sigui clara i accessible per a tots els ciutadans. 

03.

Durabilitat i Resistència

Els nostres cartells estan dissenyats per suportar les inclemències del temps i el desgast, assegurant que romanguin en bones condicions durant tot el període de l’obra.

Aplicacions i instal·lació

01.
Generalitat de Catalunya
02
Diputacions de Barcelona, ​​Girona, Tarragona, Lleida
03.
Agència de Residus de Catalunya​
04.
Agència Catalana de l’Aigua
05.
Àrea Metropolitana de Barcelona
06.
Ajuntament de Barcelona
Desplaça cap amunt