Impressions de gran format

Oferim serveis d’impressió de gran format que cobreixen una àmplia gamma de necessitats, des de retolació fins a presentacions de projectes de fotografia, arquitectura, enginyeria…

Impresions de gran format

Característiques i materials

01.

Alta resolució

Les nostres impressores de gran format produeixen gràfics d´alta resolució que capturen detalls fins i colors precisos, assegurant una presentació professional dels teus projectes.

02.

Materials diversos

Oferim una varietat de materials per adaptar-nos a les especificacions de cada projecte: paper fotogràfic, lona de PVC, vinil adhesiu, teles, paper satinat o mate…

03.

Acabats professionals

Oferim una varietat d’acabats, com laminats mat o brillant, muntatges en panells rígids i emmarcats, per protegir i realçar les impressions.

Avantatges

01.

Impacte visual

Les impressions de gran format són altament visibles i efectives per captar latenció, ja sigui en interiors o exteriors, en presentacions o exposicions.

02.

Versatilitat

Adequades per a una àmplia gamma d’aplicacions, des de retolació comercial i senyalització fins a presentacions detallades de projectes professionals. 

03.

Durabilitat

Utilitzem materials d’alta qualitat i tècniques d’impressió avançades per assegurar que les impressions siguin duradores i resistents a les condicions ambientals.

Aplicacions i instal·lació

01.

Retolació i senyalització

Impressions de gran format per a rètols, pancartes, i gràfics de finestres. Ideals per promocionar el teu negoci i millorar la visibilitat de la teva marca.

02.

Presentacions

Impressions d’alta qualitat que destaquen els detalls i la creativitat de les teves fotografies, perfectes per a exposicions i dossiers professionals. 

03.

Projectes d'arquitectura o enginyeria

Plànols i renderitzacions impreses amb precisió i claredat, essencials per a presentacions i revisions de projectes arquitectònics entre altres.

Desplaça cap amunt