Material i senyalització per a obres

Disposem de tots els materials necessaris per senyalitzar les vostres obres, des de cartells i senyals fins a tanques i cons, assegurant una gestió òptima de l’espai i la seguretat dels treballadors i vianants.

Material per senyalitzar les obres

01.

Cartells Informatius

Els cartells informatius són essencials per comunicar informació important sobre l’obra, com ara el tipus de projecte, la durada, els responsables i les mesures de seguretat.

02.

Senyals de seguretat

Els senyals de seguretat indiquen perills potencials, zones de treball, i instruccions per als treballadors i vianants. Inclouen senyals de “Prohibit el pas”, “Ús obligatori de casc”, “Zona de treball”, entre altres.

03.

Tanques i barreres

Les tanques i barreres ajuden a delimitar l’àrea de l’obra, protegint els vianants i evitant l’entrada no autoritzada. Són essencials per garantir la seguretat i el bon desenvolupament de les obres.

Avantatges

01.

Compliment normatiu

Ens assegurem que tots els nostres productes de senyalització compleixin amb les normatives i estàndards oficials, garantint la seguretat i la legalitat de les vostres obres.

02.

Visibilitat i claritat

Dissenyem cartells i senyals que són fàcils de llegir i entendre, assegurant que la informació sigui clara i accessible per a tots.

03.

Personalització completa

Podem adaptar qualsevol cartell o senyal a les vostres necessitats específiques, incloent-hi logotips, colors corporatius i qualsevol altra informació rellevant.

Aplicacions i instal·lacions

01.

Obres públiques

Senyalització per a obres finançades per entitats públiques, assegurant la visibilitat i la informació per a la ciutadania.

02.

Projectes de construcció

Senyalització d’obres de construcció per a empreses privades, garantint la seguretat i la informació clara per als treballadors i el públic.

03.

Infraestructures i serveis

Senyalització per a projectes de millora d’infraestructures, com ara carreteres, ponts, i serveis públics, assegurant una comunicació efectiva amb els usuaris.

Desplaça cap amunt